Wanneer kan ik me inschrijven voor Maastrichthousing?

Het is aan te raden om je in te schrijven op het moment dat je zeker weet dat je in Maastricht wilt wonen. Voor het aanbod van de woningcorporaties geldt namelijk een inschrijflijst en een langere inschrijftijd zorgt voor een hogere kans op een kamer/studio via de woningcorporaties.

 

Waar kan ik me inschrijven?

Je kunt je alleen online inschrijven, klik HIER. We accepteren geen inschrijvingen aan onze bezoekadressen.


Hoe kan ik betalen voor mijn lidmaatschap?

We accepteren alleen de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • PayPal
  • MasterCard
  • Visa kaart
  • Bancontact
  • GiroPay
  • Internationale of binnenlandse overschrijving (Sepa)


Mijn betaling is geweigerd. Wat moet ik doen?

Je kunt de betaling opnieuw starten door in te loggen bij Maastricht Housing. Klik op het tabblad 'Mijn betalingen' en selecteer de betaling die is mislukt. Selecteer 'Herstart betaling'.

 

Ik wil mijn lidmaatschapsbetaling overmaken. Waar kan ik de bankgegevens vinden?

Log in bij MyHousing en klik op 'Mijn betalingen'. U kunt uw betaling hier opnieuw starten en 'Overboeking' selecteren als betaalmethode. Het volgende scherm geeft de bankgegevens weer.

 

Hoe lang duurt het voordat een betaling in het systeem verschijnt?

Betalingen die gedaan zijn via iDEAL, creditcards en PayPal worden meestal onmiddellijk verwerkt. Internationale geldtransfers kunnen tot vijf dagen duren. Als je betaling na een week nog steeds niet zichtbaar is, neemt u contact op met onze servicedesk.

 

Kan ik mijn huiszoeking starten voordat mijn betaling is geaccepteerd?

Je kunt naar een onbeperkt aantal acommodaties kijken, maar je kunt niet reageren of contactinformatie opvragen. Je ontvangt een e-mail zodra je betaling is verwerkt.