Over ons

Maastricht Housing is het officiële huisvestingsbureau voor Maastricht University, Hogeschool Zuyd en de Jan van Eyck Academy. Onze doelstelling is om bemiddeling te bieden tussen studenten, het UM Guesthouse, woningcorporaties en particuliere verhuurders en daarmee studenten en personeel te ondersteunen bij het vinden van betaalbare en kwalitatieve goede woningruimtes.


Registratie

Studeer of werk je bij een van de drie partnerinstellingen en ben je opzoek naar een woonruimte in Maastricht en omgeving? Klik HIER om je te registreren bij Maastricht Housing en krijg toegang tot het meest complete aanbod van woningen voor (aankomende) studenten en officiële medewerkers in Maastricht en omgeving.


UM Guesthouse

Het UM Guesthouse is een van de drie pijlers waarop Maastricht Housing is gebouwd. Het wordt beheerd door de Universiteit van Maastricht en biedt gemeubileerde een- en tweepersoonskamers en studio's op 13 locaties in Maastricht aan. Het UM Guesthouse verhuurd huisvesting aan uitwisselings-, evenals bachelor- en masterstudenten. Afhankelijk van de locatie kunnen studenten minimaal 3 maanden en maximaal 12 maanden verblijven.

Ben je geïnteresseerd in huisvesting door het UM Guesthouse? Klik HIER voor meer informatie.


Woningcorporaties

De tweede pijler waarop Maastricht Housing is gebouwd, is de unieke samenwerking met de drie officiële woningcorporaties in Maastricht: Woonpunt, Maasvallei en Servatius. Al hun aanbiedingen, veelal ongemeubileerde wooneenheden, worden op onze website geadverteerd en zijn gevestigd in Maastricht en de omgeving. Woningcorporaties hebben geen maximale huurperiode en de opzegtermijn is in de regel één maand.

Ben je geïnteresseerd in woningen van de woningcorporaties? Klik HIER voor meer informatie.


Particuliere markt

Naast de levering van het UM Guesthouse en woningcorporaties biedt Maastricht Housing ook huisvesting aan van een breed scala aan particuliere verhuurders en makelaars. De privémarkt biedt zowel gemeubileerde als ongemeubileerde kamers, studio's, appartementen en huizen. In tegenstelling tot de woningcorporaties betaal je altijd een huurwaarborg en er worden voor het eerste jaar vaak contracten afgesloten voor minimaal 12 maanden.

Ben je geïnteresseerd in woningen geleverd door particuliere verhuurders? klik HIER voor meer informatie.