UM Guesthouse

Het UM Guesthouse biedt kortdurende huisvesting met gemeubileerde kamers op meerdere locaties in Maastricht. Bachelor-, master- en uitwisselingsstudenten kunnen in een van de UM Guesthouses wonen. Uitwisselingsstudenten met aankomst in juli/augustus en januari/februari kunnen minimaal 3 maanden en maximaal 12 maanden blijven, terwijl een bachelor- of masterstudent in juli/augustus minimum 11 maanden en maximaal 12 maanden moet blijven. Voor de bachelor- en masterstudenten die in januari / februari aankomen, is het minimumverblijf 6 maanden, maximaal 12 maanden.

 

Reserveren

De website filtert automatisch de aanbiedingen van UM Guesthouse die niet van toepassing zijn op uw specifieke studententype. Sommige UM Guesthouse-locaties zijn toegewezen aan uitwisselingsstudenten, terwijl andere alleen beschikbaar zijn voor bachelor- en / of masterstudenten. Om privacyredenen is het niet mogelijk om een persoonlijke bezichtiging te houden in een UM Guesthouse.

  1. Er wordt gevraagd om je exacte aankomst- en vertrekdata aan te geven
  2. Klik op de advertentie van interesse
  3. Selecteer de optie 'Reserveer nu' aan de rechterkant


Betaling

Er wordt nu gevraagd om een aanbetaling te doen. Deze aanbetaling is gelijk aan 30 dagen huur en wordt gebruikt voor de laatste 30 dagen van je contract. Een eenmalige schoonmaakkosten, €60,- €75,- of €100, afhankelijk van het kamertype, wordt ook gevraagd. De schoonmaakkosten zijn een verplichte toeslag, die wordt gebruikt om de kamer voor aankomst op professionele wijze te reinigen.

Nadat je een kamer hebt geselecteerd, wordt je automatisch omgeleid naar de betalingspagina. Volg de instructies op het scherm. We accepteren de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • PayPal
  • MasterCard
  • Visa kaart
  • Bancontact
  • GiroPay
  • Internationale of binnenlandse overschrijving (Sepa)


De kamer is nog niet gereserveerd totdat deze betaling op onze rekening staat! Tot die tijd kunnen andere studenten dezelfde kamer boeken. Zodra de aanbetaling is verwerkt, ontvangt u een officiële bevestigingsmail of wordt u op de hoogte gesteld om nog een selectie te maken. Alleen als je de bevestigingsmail hebt ontvangen, is je kamer gereserveerd.

Als er iets misgaat (je hebt bijvoorbeeld de browser gesloten), kunt je de betaling altijd opnieuw starten via het tabblad 'Mijn betalingen' in MyHousing. Als je voor de internationale overschrijvingsoptie kiest, ontvang je de bankgegevens.

 

Kamer toewijzing

Als iemand anders de kamer heeft geboekt terwijl je aan het wachten was op de verwerking van jouw betaling, converteren wij je aanbetaling in positieve tegoeden die kunnen worden gebruikt om een andere beschikbare kamer te boeken op een locatie naar keuze. Als het UM Guesthouse volledig bezet is terwijl jouw aanbetaling nog onderweg is, kunnen we het aan je terugbetalen. In dat geval zal het UM Guesthouse je e-mailen met verdere constructies.

 

Extra informatie

Heb je nog vragen over reserveringen of contracten? Klik dan HIER.